Új Hipernet csomagok és választható extra szolgáltatások a Telenornál

Helme 2012.10.15. 00:38 Egyéb 2 hozzászólás 897

Megújultak a Telenor mobilinternet tarifacsomagjai. Az átalakult Hipernet tarifák több választási lehetőséget nyújtanak az előfizetőknek, akik számlás internet előfizetésük mellé extrákat is választhatnak, többek között a 18 millió zeneszámot kínáló Deezer Zene szolgáltatást. Lakossági számlás tarifacsomagjainak átalakítása után új mobilinternet csomagokkal jelentkezik a Telenor. A szolgáltató megújult Hipernet portfóliója a felhasználók internetezési és tartalomfogyasztási szokásaihoz illeszkedő, egyedi igényekre szabható mobilinternet csomagokat kínál. Az öt új tarifacsomaghoz ugyanis extra szolgáltatások közül választhatnak az előfizetők, ráadásul 2 év hűség és 2 év tarifamegtartás esetén Extra Kedvezmény Keretet is kapnak, amelyet ezen szolgáltatások megrendelésére fordíthatnak.

„A Telenor megerősítette pozícióját a mobilinternet piacon: ügyfeleink minden eddiginél jobban kihasználják a Hipernet hálózat adottságait. Az elmúlt egy évben megdupláztuk mobilinternet ügyfélbázisunkat, és minden hónapban növeltük aktív előfizetőink táborát. Számos ügyfelünk Hipernet előfizetését használja a vezetékes internet helyett. Továbbra is az a célunk, hogy helytől és időtől független, kompromisszumok nélküli mobil élményt nyújtsunk, legyen szó kapcsolattartásról, információszerzésről vagy szórakozásról. Ezért a most induló internetes tarifacsomagjaink extrákat is kínálnak, melyek körét a jövőben szeretnénk tovább szélesíteni” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A megújult, sebességalapú Hipernet tarifaportfólióban a korábbi négy helyett öt csomag közül választhatnak az előfizetők. A Hipernet Start, Active, Medium, Heavy és Pro csomagok 5, 10, 20, 30, illetve 60 Mbps elméleti letöltési sebességet tesznek lehetővé és 3, 5, 10, 15 és 30 GB belföldön felhasználható adatmennyiséget tartalmaznak. Az új csomagok közül a Medium, a Heavy és a Pro csomagokkal, megfelelő készülékkel és lefedett területeken elérhető az LTE technológia.

Mindemellett a megújult tarifaportfólió esetében sincs belföldön túlhasználati díj: az adatkeret túllépésekor a szolgáltató csupán az internetkapcsolat sebességét csökkenti. A tarifacsomagokba foglalt belföldi adatmennyiség kiegészítésére a korábban elérhető 1, 4 és 10 GB belföldi kiegészítő adatmennyiséget továbbra is megrendelhetik az ügyfelek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Uborka - 2012.10.15. 07:36

    Osszuk el 2-vel az előfizetési díjakat,és talán elindultunk a jó irányba!

  2. Virtuall - 2012.10.15. 12:28

    A telenor oldalán olvasható, hogy a garantált letöltési sebesség 0 Mbit/s.
    Nyílván megvannak ennek a technikai okai, de azért ez így viccesen néz ki…

Szólj hozzá Te is!