Az Apple október 25-én tartja a Q4-es konferenciahívást

Helme 2012.10.02. 13:51 Apple, Rövidhírek 0 db 465

Akik rendszeresen követik az Apple körüli híreket, azok tudják, hogy a vállalat vezetői mindig telefonos konferenciát tartanak a pénzügyi negyedévek végén. Hamarosan elérkezünk a negyedikhez, ahol kiderülnek a különféle bevételek. Ezen időszak a júliustól szeptemberig tartó eredményeket mutatja be (a 2013 Q1 lesz az októbertől egészen decemberig tartó időintervallum), de már ez alapján borítékolható, hogy az Apple ismételten nagyon meredek adatokat fog közzétenni. Bár csak az iPhone 5 forgalmazás eleje fog beleszámítani, vélhetően Tim Cookék megbeszélik az eladásokat és az észrevételeket ezzel kapcsolatban.

Ha nem tudsz várni az elemzésekre, akkor az Apple honlapján meg tudod hallgatni élőben. Ráadásul mi is írni fogunk egy összefoglalót. A befektetők és a részvényesek is elképesztő növekedésre számítanak, így remélhetőleg a napok óta tartó lejtmenet végre megáll. Bár a konferenciáig még van egy kis idő, mert most kicsit később, csupán október 25-én fogják megtartani. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit fognak prezentálni. Mindenesetre bizakodunk annak ellenére, hogy az előzetes számok nem igazán meggyőzőek.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!