Gameloft – Ősszel érkezik a Modern Combat 4: Zero Hour

KeleMan 2012.09.30. 13:48 Apple, Játékok 3 hozzászólás 1 311

Az új iPhone 5 megjelenésével és persze az év végi hajrá közeledtével lehetett sejteni, hogy érkezni fognak a régi nagy nevek folytatásai. A Gameloft is így tett, kiadott egy bemutató videót az ősszel várható Modern Combat sorozat legújabb, negyedik részéből, mely a Zero Hour alcímet kapta. Természetesen az új játék kompatibilis lesz a legújabb Apple telefonnal, így ha már ilyen készülékkel rendelkezünk, akkor 16:9-ben élhetjük majd át a harcokat, mindezt fantasztikus grafikával megspékelve.

A videó alapján valóban virtuális orgazmusra számíthatunk, hiszen a grafika fantasztikus, sőt a szélesebb kijelző által nagyobb lesz a látószög is, valamint a virtuális gombok sem fogják kitakarni előttünk a játékteret. Természetesen a Gameloft régebbi eszközökre is elérhetővé teszi a Modern Combat legújabb részét, sőt azt is elárulták a készítők, hogy univerzális alkalmazásra számíthatunk, bár pont emiatt várhatóan az árcédula is szép nagy lesz.

A Gameloft egyelőre nem kommentált semmit a játék történetéről, annyit tudni csak, hogy ismét lesz multiplayer lehetőség, melyet a készítők nagy erőkkel továbbfejlesztettek az előző részekhez képest. A várható megjelenés idén ősszel esedékes.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Istva - 2012.09.30. 14:46

    Ez már nagyon varós, csak ne legyenek benne Sci-fi elemek. Nem tudom ezek a repülő… nem tudom micsodák az utolsó előtti képen elég furák.

  2. SocialKiller - 2012.09.30. 18:07

    Fúúú de várom már, bár jöhetne a NOVA 4 is:D

  3. Uhuboy - 2012.12.16. 09:52

    Keressetek rám! Uhuboy

Szólj hozzá Te is!