Késnek Angliában az előrendelt iPhone 5-ök

Helme 2012.09.22. 13:08 Apple, iPhone 2 hozzászólás 957

Exkluzív információkat kaptunk egy kedves olvasónktól, aki az iPhoneHungary “szeme” lesz az elkövetkezendő napokban Londonban. Zsolt Angliában lakik, s felajánlotta, hogy elmondja: mi történik tőlünk nyugatabbra. Ott, ahol péntektől már meg lehetett vásárolni a következő generációs iPhone készüléket. Röviden: az egész ország lázban ég.

Rengetegen vannak olyanok, akik bár szeretik az Apple készülékeit, nem igazán állnak napokat sorba azért, hogy elsőként kaparinthassák meg a hőn áhított terméket. Főleg, ha otthon, a kanapéból lehet mindezt intézni. Zsolt is ezt tervezte. Elsők között rendelte meg az iPhone 5-öt, majd jött is a levél, hogy 21-én kiszállítják neki.

Mostanra azonban ott tart a helyzet, hogy egy hivatalos email szerint csak jövőhét kedden tudják kiszállítani, mert megcsúsztak az eladásokkal. Alább olvasható a levél (egy része). Azt hiszem nem csak itthon szívás Apple terméket vásárolni, hanem tőlünk kicsivel távolabb is.

Dear Zsolt

Thank you for your e-mail.

I can appreciate that you want to receive your new iPhone 5 and we are working very hard to expedite the delivery of all iPhone 5 orders to our customers.

Regrettably, the order is not going to be delivered on Friday as originally estimated and may taken an additional 1-2 business days, we will however continue to do everything we can to get your order to you as soon as possible.

Kind regards,
Applestore Outreach Team
applestoreoutreach@euro.apple.com

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Anonim - 2012.09.22. 13:14

    Ez már függőség gyerekek:D

  2. meeee - 2012.09.23. 08:11

    Bele kell férnie nagy dúzzogva egy hét várakozásnak, ennyire nem kell függeni. Végtére is a tárgyak vannak értünk nem mi őértük.

Szólj hozzá Te is!