Megérkezett a Vodafone-hoz az első Nano Sim szállítmány

Helme 2012.09.21. 18:33 Apple, iPhone 0 db 2 447

Bár valamiért a Vodafone nem igazán hajlandó szóba állni velünk, mégis sikerült most egy kis információmorzsát elcsípni. Úgy tudjuk, hogy megérkeztek az első Nano Simek a hazai vállalathoz. Ez gyorsította fel náluk az eseményeket. Pár napja még Facebookon arról írtunk, hogy gond lehet a Vodafone-nál.

Szinte az összes nemzetközi “vörös” oldalon – ahol kihirdették a keynote alatt a forgalmazási időpontot –  a bejelentést követő 1-2 napban, már látni lehetett azt a grafikát, melyen az iPhone 5 érkezését promozták. Csupán a csehek, a portugálok és mi szívtuk meg.

Napokig semmilyen információt nem lehetett tudni. Arról szóltak pletykák, hogy nem jött meg még a Nano Sim szállítmány és ezért nem kapták meg a hivatalos közlési jogot nyugatról. Mostanra azonban minden probléma megoldódni látszik. Jelenleg csupán feliratkozási lehetőséget kínál a Vodafone, így sem az árakat, sem pedig az érkezési időpontot nem lehet tudni. De legalább az működéshez elengedhetetlen kis kártyák már itt vannak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!