Exkluzív: már a hazai T-Mobile rendszerébe is bekerült a Nano SIM

Helme 2012.09.07. 19:21 Apple, iPhone 1 db 3 412

A hazai T-Mobile rendszerében is megjelent a Nano SIM kártya – jelentette T-Mobile-os belső forrásunk. Ez azért is igazán jó jel, mert az Apple az iPad 2, az iPhone 4S és az új iPad esetén is már igen gyors ütemben szórta ki a világ több országába is a készülékeket. Míg az iPhone 3G, iPhone 3GS és az iPhone 4 esetében Magyarországra csak több hónap elteltével érkezett meg a mobil az amerikai premier után, az elmúlt 1-2 évben ezen időszak igencsak lecsökkent, általában 1-2 hét az átfutás.

Mint hírt adtunk arról, ezen a héten a németországi Deutsche Telekom T-Mobile  leányvállata is elkezdte kiküldeni a hivatalos és partner üzleteibe az új, még kisebb 4FF-es Nano SIM előfizetői azonosító modulokat. Egyes pletykák szerint az első körben, 2012. szeptember 21-én az USA mellett Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Japánban és Ausztráliában kezdi meg a forgalmazást az Apple az új hatodik generációs iPhone készüléknek. Rá két héttel pedig, 2012. október 5-én már több európai országba, köztük Magyarországra is megérkezik az új iPhone.

A magyarországi T-Mobile rendszereiben forrásunk állítása szerint már kiválasztható az új 4FF-es Nano SIM kártya, melyet kártyapótlásnál vagy kártyacserénél ajánl fel a legnagyobb hazai szolgáltató ügyfélszolgálati rendszere. Állítása szerint a kártyák fizikai valójukban az elkövetkezendő hetekben érkeznek meg a nagyobb T-Pont irodákba, valamint a partnerüzletekbe.

Informátorunk a forgalmazás hazai megkezdéséről azonban még nem tudott hivatalos információval szolgálni, lévén magát a készüléket is csak jövő hét közepén mutatja be az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. P. Dominik - 2012.09.13. 19:31

    folyamat nézem az apple storet és várom hogy kijöjjön amint kijön rendelem de , ha bemegyek egy mezei tmobilba akkor gondolom nem adnak nano simet hol tudok venni T-pontba vagy csak pesten majd?

Szólj hozzá Te is!