Mégsem lesz vékonyabb az új iPhone akkumulátora

Helme 2012.09.06. 14:12 iPhone, Rövidhírek 0 db 1 510

Korábban már írtunk arról, hogy az új iPhone akkumulátora erősebb és vékonyabb lesz a jelenlegi modellekben találhatókhoz képest. Az iRESQ egymás mellé rakta az új és a régi egységet és kiderült: alapjában véve nem vékonyabb. Ha tökéletesen ragasztják rá a fekete info és védőmatricát, akkor pontosan ugyan olyan szélességű. A vastagsága sem változott, de jóval magasabb lett az elődöknél.

A nagyobb akksi kapacitása – ha nem is valami brutális módon – megnőtt. A korábbi 1420-as, illetve 1430-as helyett 1440 mAh lesz, míg a feszültsége 0,1 volttal emelkedik (3,7 V-ról 3,8 V-ra). Így továbbra is kérdéses, hogy ez mennyi szuflára lesz elegendő. Jelen pillanatban az iPhone egyik legnagyobb hibája, hogy nagyon gyorsan lemerül. A készenléti időt különféle praktikákkal ki lehet tolni, de egy csúcskészüléknél kicsit furcsa, hogy ezzel kell játszadozni. Még pár nap és ha minden igaz, erre is fény derül.

– iPhoneHungary Rövidhírek  –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!