Itt az új iPad mini fizikai dizájn modellje

KeleMan 2012.09.03. 12:59 Apple, iPad 1 db 1 469

Ismét kikerült pár új kép az iPad mini kinézetéről, mely egy úgynevezett mockup keretében tűnt fel. Az eszközt fizikai valójában teljesen lemásoló, 1:1 arányú dizájn modellen jól láthatóak az Apple új, iOS eszközeinek a jegyei. Az eszköz alján megtalálható a kisebb dokk csatlakozó, melyek mellett jobbra és balra a hangszórók kaptak helyet. A készülék első ránézésre ugyan teljesen megegyezik a nagyobb testvérrel, de az egyből feltűnik, hogy a kijelző széleinél sokkal keskenyebb a káva.

Azt is mondhatnánk, hogy egy felnagyított iPod touch készülékről van csupán szó, de ez persze nem így van. A 7,85″-es iPad mini elő- és hátlapi kamerát is kap majd, valamint várhatóan WiFi és WiFi+4G modell is fog belőle érkezni. Egyes sejtések szerint az Apple hamarosan az iPad 2-es táblagépét is kivezeti és az iPad mini készüléket teszi majd a helyére, melynek tulajdonságai szinte egy az egyben megegyeznek majd az iPad 2-es készülékkel.

Az iPad mini modelljén jól látható helyen fel van tüntetve a kivágás a SIM kártya helyének is, mely várhatóan már a 4FF-es Nano sim kártyákat támogatja majd. A képek alapján az is jól látszik, hogy a készülék rendkívül vékony lesz, talán 2-3 milliméterrel is vékonyabb, mint az új iPad táblagép. Részünkről már nagyon várós az új, kisebb iPad készülék.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. ádám - 2012.09.03. 19:33

    Aztatényleg olyan mint egy nagy ipod touch.XD

Szólj hozzá Te is!