Hol van már a meghívónk Apple?

KeleMan 2012.09.02. 19:20 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 1 184

2012. szeptember 12. A nagy nap az új iPhone készülékre várók sorában az egész világon. Ez az a dátum, ami az elmúlt 1-2 hónapban mindenkit lázban tart. Ez az a dátum, amikor is az Apple leránthatja a leplet a hatodik generációs iPhone készülékről. Mindenesetre egy valami nagyon hiányzik ahhoz, hogy mindez valósággá is váljon.

A meghívó!

Az Apple minden évben küld meghívót, hogy a várva-várt eseményre invitáljon bennünket. Kiküldi a sajtó képviselőinek, közzéteszi a weboldalán, tájékoztatót ad szerte a világon az esemény időpontjáról.

Múlt évben ez a meghívó szeptember 27-én érkezett, majd rá egy hétre, 2012. október 4-én tartották meg a nagy eseményt, melyen bejelentették és bemutatták az új iPhone 4S készüléket. Egy évvel ezelőtt az Apple szakított a hagyományokkal is, ugyanis a San Franciscoban található Yerba Buena Center for the Arts (YBCA) helyett egyenesen az Apple főhadiszállásán tartották meg a bemutatót.

Hogy idén hogy lesz, még senki sem tudja, mindenesetre mindenki izgatottan figyeli az Apple honlapját. Ha a cupertinóiak tartják magukat a pletykákhoz és valóban szeptember 12-én lesz a bemutató, úgy valószínű, hogy legkésőbb szeptember 4-5-ig meg kell érkezzen a hivatalos időpont! Ha mégsem, úgy szerintünk búcsút mondhatunk a szeptemberi megjelenésnek!

Várjuk a meghívót Apple!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Dominik - 2012.09.02. 19:34

    Na mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy azok a húú de nagyon megbízható források bejönnek-e vagy sem, még 3 nap :P Csalódott leszek, ha nem lesznek meghívók… : (

    • Strucc007 - 2012.09.02. 22:07

      Én is, mert már nagyon ki akarom dobni a crapdroid SGS-met!!!!

Szólj hozzá Te is!