Új XMS bolt nyílt a Fashion Streeten

KeleMan 2012.08.30. 11:42 Apple, Egyéb 1 db 1 032

Megnyitottuk új Apple Premium Reseller boltunkat a belváros szívében a Deák Ferenc utca 23-ban, így a Duna Plazában lévő boltunk mellett most már a belvárosban is megtaláltok minket. Az új bolt természetesen már a V2 design szerint épült fel, az új designnak köszönhetően pedig bőségesebb választékkal várunk minden kedves Mac iránt érdeklődő vásárlónkat.

Ha gépkocsival látogatsz el hozzánk, az Erzsébet téri mélygarázsban, illetve a Szervita téri parkolóházban találhatsz a legegyszerűbben parkolóhelyet.

Ha tömegközlekedéssel érkezel, bármelyik metróvonal Deák téri megállójánál kell leszállnod, és a 2-es vonal kijáratától 1 percre találod az üzletet. Érkezhetsz továbbá a 9-es, 16-os vagy 105-ös busszal valamint a 47-es vagy 49-es villamossal. http://xmsapr.com/index.php/kapcsolat

Az új boltunk mellé új webáruház is dukál, ezért elindítottuk a teljesen megújult Retina felbontásra optimalizált xms.hu webshopunkat is. Persze nem csak a Retina felbontás az újdonság, az egész weboldalt újraírtuk nulláról. Reméljük tetszeni fog mindenkinek.

Klikk ide: www.xms.hu

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Pethő annamária - 2015.01.18. 10:04

    Felháborítonak tartom,hogy egy ilyen draga boltban nem megfelelő a szolgaltatas!!! Minden 3 x annyiba kerül ,szerettem volna az iphon 6 omra venni egy fedő fóliat amit közöltek felrakni nem tudjak;(((. Hahoooo ez nem jarna hozza??? Vagy en tegyem fel magamnak???4000 ft os fólia!! Kicsit el vannak szalva az ottani emberek ,,, a samsung szervizbe szó nelkül felrakjak!!

Szólj hozzá Te is!