Esküdtek: már az első napon tudtuk, hogy a Samsung lopott

Helme 2012.08.27. 15:04 Apple, Rövidhírek 0 db 662

Ahogyan arról korábban írtunk véget ért az Apple és a Samsung jogi háborújának első menete. A bíróság úgy találta, hogy a vállalat szabadalmakat sértett az almás óriással szemben. Éppen ezért 1,05 milliárd dolláros kártérítés megfizetésére kötelezték őket. Eddig csak annyit lehetett tudni az ítéletről, de a döntés körülményeit nem hozták nyilvánosságra. A CNET interjút kért a kilenc esküdtszéki tag egyikétől, aki készségesen elmesélte: miért büntették a Samsungot.

Manuel Ilagan elmondta, hogy már az első napon nyilvánvalóvá vált a Samsung jogsértése, hiszen olyan e-maileket küldtek körbe a cégnél, ahol azt fejtették ki: milyen plusz funkciókat szeretnének látni a saját modellekben, amik az iPhone-ban meg vannak, de náluk nincs. Ráadásul a Samsung egyetlen egy komoly kérdést sem tudott megválaszolni, hanem tereltek, illetve próbáltak minél kevesebb információt kiadni, ugyanis tudták, hogy a saját vesztükbe rohannak vele, ha minden kérdésre korrekten válaszolnak.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!