Cut the Rope – Megérkezett a Spooky Box

KeleMan 2012.08.26. 13:24 Apple, Játékok 0 db 566

Megérkezett a Cut the Rope újabb, 1.9-es frissítése, mely elhozta a 12. dobozt, a Spooky boxot. A legfrissebb kiadásban ismét 25 új pályával gazdagodnak azok, akik már letöltötték az appot, így összesen már 300 pálya érhető el a játékban. Az új dobozban egy új karaktert, a szellemet találhatjuk meg, melynek érdekessége, hogy képes különböző tárgyakká átváltozni, melynek segítségével van lehetőségünk megoldani a fejtörőket.

A frissítés elhozta még az úgynevezett Superpowers kiegészítőt is, mely az Experiments változatban debütált, de mostantól az eredeti kiadásban is elérhető. Igaz, hogy fizetős a szupererő, de Om Nomot olyan telekinetikus erővel ruházza fel, melynek segítségével a pályákon található cukorkákat mozgatni tudjuk, így akik nem boldogulnak egy-egy pályával, egyszerűbbé válik azok megoldása.

A Cut the Rope a folyamatos frissítéseknek hála egyre csak jobb lesz, aki még nem próbálta javasoljuk a letöltését, hiszen az Angry Birds mellett talán a második legnépszerűbb játék az iOS készülékekre.

Cut the Rope Original™ (AppStore Link) Cut the Rope Original™
Fejlesztő: Chillingo Ltd

Besorolás: 4+

Ár: 0,99 € Letöltés

Cut the Rope Original HD (AppStore Link) Cut the Rope Original HD
Fejlesztő: Chillingo Ltd

Besorolás: 4+

Ár: 0,99 € Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!