XMS Fashion Street megnyitó – LIVE!

KeleMan 2012.08.25. 12:50 Apple, Egyéb 7 hozzászólás 3 595

Még negyed óra és Horváth András, ismertebb nevén Handras megnyitja második üzletét a budapesti Fashion Street sétálóutcában. Az XMS felirat a bolt tetején aranyozott borítást kapott, mely ezen napsütéses délután még szebben tündököl. Legalább 300-350-en vannak, de a tömeg folyamatosan gyűlik. Kellemes zene szól, mindenkit szeretettel várunk! Élőben közvetítünk a helyszínről…

Tapssal, ovációval, visszaszámlálással vette kezdetét az XMS megnyitója 13 órakor. Handrás a színpadon elmondta, – hogy bár nem mindenben, – példaképként tekint Steve Jobsra és hogy bár először úgy gondolta, hogy elég lesz a Duna Plazaban lévő boltjuk, mindig is foglalkoztatta egy második bolt nyitásának a lehetősége. Most pedig itt van és el sem hiszi, hogy végre megnyithatja, hiszen tegnap éjjel egy órakor még hígítóval próbálta leszedni az ablakról a ragasztót.

A fekete bársonyfüggönyöket a visszaszámlálás után lerántották és végre az utcafrontról is beláthatott a népes rajongótábor az üzletbe. Az Apple szigorú szabványai szerint felépült boltban, több mint száz négyzetméteren tekinthetjük meg az iPod shuffle, touch, nano készülékektől kezdve az iPad táblagépeken át egészen a Retina MacBook Pro gépekig az Apple teljes termékpalettáját.

Handrás elmondta, hogy jelenleg mindenből bőven van raktáron, így iPhone készüléken kívül bármit is szeretnétek vásárolni, úgy látogassatok el a frissen megnyílt Fashion Street-i üzletbe.

A legtöbben iPad készüléket vásárolnak, ahogy látom, de jól fogynak a MacBook Pro gépek is a 10%-os akciónak köszönhetően, mely minden termékre vonatkoznak. Sok ajándékot, relikviát is beszerezhetünk. Öngyújtó, kulcstartó, XMS iPhone 4/4S védőtok. Az XMS mellett lévő üzletek is kedveskednek a sorban várakozóknak, a Starbucks kávét, a Canon számológépeket és kulcstartókat osztogat.

Handras: Gyertek el Ti is! A mai napon este 9 óráig nyitva vagyunk!

A megnyitóról készült galériát itt találhatjátok!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

7 hozzászólás

 1. Zsolti - 2012.08.25. 14:05

  VÁROM!!

 2. Barbapapa - 2012.08.25. 14:31

  hát..ebből a közvetítésből sem lett sokminden ..:)

  • KeleMan - 2012.08.25. 14:38

   Este lesznek képek és videó is.

 3. heylac - 2012.08.25. 14:37

  kb mikor lesz élő közvetítés?

 4. Qpack - 2012.08.25. 16:10

  Van itten píz tezsvírem, árányuzutt betűk :D csak így tovább!

 5. Apples - 2012.08.25. 23:29

  Khm…remelem csak a megnyitóig tartott, hogy lassan minden második “hír” az XMS reklámozása + a banner… Volt itt minden, kamu nyimozos hurtol kezdve – valami keszul -, a hivatalos elismeresig – mint valami urkiloves.
  Ok, értettem, megnyílt egy új bolt. Hurrá. Bár úgy is a neten veszem ami kell.
  Amúgy sok sikert hozza – ne értsetek félre.

  • KeleMan - 2012.08.26. 12:33

   :) Az, hogy az iPhone Hungary oldalán ment ki először a kép arról, hogy új Apple üzlet nyílik, és nem tudjuk kié, az tényleg a véletlen műve volt. Arra járok nap mint nap dolgozni és feltűnt, gondoltam egy postot megér. Aztán persze elindult a susmus, bár aki akkor megnézte az álláshirdetéseket, annak már akkor le kellett essen a tantusz.

Szólj hozzá Te is!