Új fotókon az iPad mini alkatrészei

KeleMan 2012.08.19. 19:33 Apple, iPad 0 db 833

Az elmúlt napokban végre elkezdtek szállingózni a képek az új iPhone készüléke mellett az állítólagos új iPad mini táblagép alkatrészeiről is. Az iResq hozzájutott pár részegységhez, mely bizonyítja, hogy az új iPhone és a várható új és egyben kisebb iPad mini készülék is a kisebb dokk konnektort fogja megkapni.

A képeken jól látszik, hogy mind az iPad mini, mind az új iPhone dokkcsatlakozója mellett található meg a 3,5-ös jack dugalj is, így az várhatóan a kisebb táblagépnél is már a készülék aljára fog majd kerülni.

A legalsó képen pedig nagyfelbontásban láthatjuk a kisebb dokk csatlakozó belsejét is, melyben 8 db tűt lehet megszámolni, így a 16 tűs csatlakozó elképzelése valóságosnak tűnhet. Mindenesetre az új iOS 6 béta változatának kódjában 9 tűs csatlakozó leírását találták a szakemberek, ami azt is jelenti, hogy a 9. csatlakozó maga a váz lesz, amin a 8 db tű lesz megtalálható. Fontos azonban tudni, hogy várhatóan a csatlakozó mindkét oldalán lesz 8-8 tű, így tulajdonképpen mindegy lesz, hogyan dugjuk majd fel a töltőre az eszközt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!