Megérkezett az Instagram 3.0-ás óriási frissítése

KeleMan 2012.08.16. 19:36 Apple, Programok 0 db 1 543

Óriási frissítést kapott a mai napon a rendkívül népszerű Instagram nevű fényképmegosztó alkalmazás. Az időközben a Facebook által 1 milliárd dollárért felvásárolt cég, a mai napon újabb funkciókkal bővítette az alkalmazást, melyek között megtalálható a teljesen újraalkotott kezelőfelület is. A legnagyobb újdonság viszont, hogy mostantól már a képeket a térképen is elhelyezhetjük az új geotagging módszerrel, hiszen az iPhone készülék a képek készítésének földrajzi helyzetét eddig is eltárolta, persze nyilván csak akkor, ha ezt engedélyeztük.

Mostantól azonban a Photomaps fülön már külön-külön, akár képenként is engedélyezhetjük ezen funkciót. Ezen fő újdonságon kívül persze még sokat reszeltek a programozók és a dizájnerek a megjelenésen, pár egyéb simitást és hibajavítást is végeztek, például mostantól végtelenül lapozhatunk a képek között.

Mint mindig, most is elmondjuk, hogy bátran töltsétek fel az elkészült képeket az iPhoneHungary Instagram profiljába is, melyet az alábbi hashtag megjelölésével tehettek meg.

#iPhoneHungary

Instagram (AppStore Link) Instagram
Fejlesztő: Instagram, Inc.

Besorolás: 12+4.74458

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!