Az Apple lassan, de biztosan fejleszti az új térképszolgáltatását

KeleMan 2012.08.07. 15:24 Apple, iPhone 1 db 975

Az Apple a tegnapi napon kiadta az új iOS 6 mobiloperációs rendszerének 4. béta változatát. Lassan jönnek az új információk is a friss változatról. Az új rendszer egyik csodája a 3D-s, úgynevezett Flyover nézet lesz a térképprogramon belül. Úgy néz ki az Apple lassan, de biztosan fejlesztette azt, hiszen új városok kerültek be a 3D-s nézetbe. Az USA és Kanada mellett Európa nagyvárosai közül is frissült néhány.

USA: Boston, Atlanta, Portland, Phoenix, New Orleans, Philadelphia, Houston, Dallas.

Kanada: Toronto.

Európa: Lyon, Franciaország, Birmingham és Manchaster, Anglia.

Így a fenti nagyvárosok csatlakoztak a már eddig is elérhető városokhoz, melyek a következőek. Los Angeles, San Diego, Memphis, Denver, Koppenhága, Montreal, San Francisco, Las Vegas, Sydney, Melbourne, Chicago, Miami, Seattle, Sacramento, London, Barcelona, Milánó, Prága, Velence, Oslo és Bécs.

Talán Budapest is bekerül majd a következő frissítésbe, hiszen az Apple folyamatosan bővíti a listát. Addig is itt van pár kép, melyeken megtekinthetőek a városok 3D-s nézetei.

[juicebox gallery_id=”13″]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. strucc007 - 2012.08.07. 22:15

    Budapesten úgyis minden lapos, minek oda 3D??? ;)

Szólj hozzá Te is!