Még ebben az évben érkezik a Real Racing 3 versenyautós játék

KeleMan 2012.08.04. 15:43 Apple, Játékok 0 db 537

A tegnapi napon az Elecetronic Arts és az új Firemonkeys studói bejelentették, hogy még ebben az évben az arcunkba tolják a népszerű Real Racing játék harmadik részét. A Firemonkeys az előző részekért felelős Firemint és az IronMonkeys studiókból lett összeolvasztva, az EA döntésére. Az ok rendkívül egyszerű, kitűnő élményt kívánnak nyújtani az iOS készülékkel rendelkező játékosoknak.

A Real Racing első és második része is etalonnak számít az iOS játékostársadalom körében, főleg a versenyautós játékok szerelmeseit ejtette rabul a precíz pontossággal kidolgozott stuff. A Real Racing az iOS eszközökre olyan, mint a Forza Motorsport sorozat az XBox gépekre. Kiadtak egy új videót is a srácok, melyben megcsodálhatunk mire is számíthatunk.

A készítők állítása szerint még realisztikusabb, és mégszebb lesz az elődöknél. A játékban ismét hatalmas lesz a licencelt kocsik száma melyek között megtalálható lesz az Audi, BMW, Mazda, Dodge, Honda, Porsche, Subaru, stb. márkák is. A versenypályákra sem panaszkodhatunk majd, hiszen szerte a világban fellelhető versenyeket is megkapjuk.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor jelenik majd meg a játék, és hogy mely iOS eszközöket fogja támogatni, de addig is érdemes megtekinteni az alábbi hivatalos bemutató videót. Nyálcsorgatónak mindenképp jó.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!