Retinalizálja újabb táblagépét a Samsung

KeleMan 2012.08.02. 13:35 Apple, Rövidhírek 4 hozzászólás 640

Javában zajlik az USA-ban az Apple és a Samsung pere, mely során ismét újabb érdekes dolgok derültek ki. A Samsung várhatóan augusztus 15-én egy 11,8″-es 16:10 képarányú LTE hálózatra képes újabb táblagépet fog bemutatni. Ez eddig persze nem is lenne olyan érdekes, de a perirat anyagából kiderült, hogy az eddig átlagosan 1280×800-as felbontással szerelt táblagépek helyett egy 2560×1600-as kijelzőt szerel a gépbe a dél-koreai gyártó.

Elkezdődik tehát a Samsung táblagépek esetében is a retinalizálása a kijelzőknek, kérdés, hogy vajon az Apple számára mindez mennyire fog tetszeni. Az új modell a P10-es kódnevet kapta, melyről sokan azt gondolják, hogy az új Samsung Galaxy Note táblagépről lehet szó.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. gecimano - 2012.08.03. 11:16

  Mekkora idióták vagytok iShit fanok, még találjátok ki, hogy a nagy felbontást is az apple találta ki, mikor közük nincs semmi hardverhez, de legkevesebb közük a kijelzőkhöz…
  A retina név csak egy kitalált parasztvakítás és láthatjuk működik mert az idióták benyelik. Konkrétan ~300ppi feletti kijelző felbontást takar az más kérdés, hogy a híres ipda meg macbook retina meg se közelíti ezt a felbontást a 200ppi-jükkel.
  Na szóval mindig meg tudok lepődni mennyire hülyék a i fanok…

 2. iMark - 2012.08.03. 18:41

  Már mindent lelopnak az appletől ???

 3. kzsola - 2012.08.06. 17:43

  Jó hülyék vagytok, ki nem szarja le, hogy tetszik-e az apple-nek? A felbontást nem az apple találta ki.

 4. Blabla - 2013.01.31. 01:42

  gecimano -(a neved nagyjából jellemzi az inteligencia szintedet is ) az apple találta ki hogy növeljék az egekbe a felbontást a többiek magasrol tettek rá ugy gondolták jo a szar neked minek eroltessem magam , de ez bevált , mindenkinek tetszett a nagy felbontás és most ezt is le akarják nyulni hogy valahogy el tudják adni a vackaikat .
  kzsola – azért érdekel az apple mert ha nem lenne akkor nagyjábol semmi nem lenne , még a drágalátos android telefonod sem , és notebookod sem és még sorolhatnám . én hálás vagyok amiért vannak ezek és figyelemmel kisérem a céget :) ha nem érdekel nem olvasod . és kérlek moderáljátok magatokat , nem egy szutyok android portálon vagytok ahol mindeki káromkodik és szidja a másikat .

Szólj hozzá Te is!