Metróillúziók – iPhone, iPod és iPad háttérképek érkeztek

KeleMan 2012.08.01. 17:02 Apple, Egyéb 0 db 1 276

Pár napja egy olvasói levél érkezett Miklóstól, miszerint háttérképeket készített az iPhone, iPod touch és iPad készülékekre. A háttérkép csomagban Retina felbontás is található, így akár az új, harmadik generációs iPad táblagépen is kitűnően néz ki. Mióta Budapestre költöztem én is sokat ingázok metróval, Istenadta egy találmány ez a mindössze pár perc alatt a város másik végébe szállító kék színű konzervdoboz.

A képeken amolyan absztrakt módon ábrázolja a főhőst az alkotója. Az oldal profilja egyébként elsőre meglepett, mivel főleg a metrón fényképezett cipőkről és lábakról van benne szó, persze szigorúan arcok nélkül. Sokan mondják, hogy az emberek lábbelije mindent elárul annak viselőjéről, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy valaki ilyen blogot üzemeltet.

Igazi kincs a weboldal, amolyan unikum a maga nemében. Láb- és cipőfetisisztáknak pedig egyenesen kötelező. A háttérképeket a Metróillúziók oldalán lehet letölteni az alábbi képre kattintva. Köszönjük a háttérképcsomagot kedves Miklós! Na ki ismert magára?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!