iSTYLE Fesztivál most hétvégén a Mammutban

KeleMan 2012.07.27. 19:28 Apple, Egyéb 0 db 641

Több, mint két hónapja már, hogy megnyitotta kapuit az iSTYLE megújult üzletea Mammut II-ben, ahol azóta megnövekedett, összesen 114 nm2-es eladótérrel, választékban gazdag termékkínálattal várja a kedves vásárlókat az iSTYLE Csapata. Mint mindig, akkor is hatalmas bulival vártak mindenkit a megnyitó napján, ráadásként 10%-os kedvezményt adtak minden termékre. Az iSTYLE Csapata úgy gondolta itt az ideje megismételni a felejthetetlen eseményt és megszervezni az első iSTYLE hétvégét.

Az iSTYLE Fesztivál most hétvégén 2012. július 28-29-én lesz a Mammut II-ben található iSTYLE áruházban. A 2 napos esemény első napján tehetséges zenészek is fellépnek, a második napon pedig DJ Revolution fogja szórakoztatni a vasárnapi ebéd után hangoskodni vágyókat. Az iSTYLE rögtönzött Ki Mit Tudot is szervez, melyben egy iPad segítségével akár egy tökéletesen megkomponált művet, vagy akár egy mindenki számára érthetetlen zajt is generálhatunk.

Természetesen a hétvége nem csak ennyiről fog szólni. Az iSTYLE a már jó ideje aktívan futó iPad 2-es nyereményjátékának a győztesét is ki fogja sorsolni vasárnap délután. És ne feledjétek, a játékra még mindig lehet jelentkezni, csupán annyit kell tenni, hogy ellátogattok a Mammutban található iSTYLE üzletébe és a kasszáknál egy iPad segítségével regisztráltok a játékra. A fődíj egy WiFi-s 64 GB memóriáva szerelt iPad 2-es táblagép.

Szóval írjátok be a naptárba, holnap és holnapután hatalmas fesztivál hangulat veszi kezdetét a Mammutban lévő iSTYLE üzletében. Gyertek el minél többen!

Mindenkit szeretettel vár az iSTYLE Csapata!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!