Szeptemberre retinalizálódhat a 13″-es MacBook Pro

KeleMan 2012.07.24. 20:00 Apple, Mac 1 db 503

Nem sok változás történt 2012. június 11-én a WWDC 2012-es konferencián a MacBook Pro gépekkel. Ha leszámítjuk az új Retina felbontású 15″-es újgenerációs MacBook Pro modellt, akkor azt kell mondjuk csupán egy igen szerény vérfrissítésen estek át a MBP modellek.

Leginkább azok számára fájt mindez, akik egy kisebb 13″-es modell vásárlásában gondolkodtak. Nyilvánvaló, hogy számukra is jó alternatíva lehetne az új retina MBP, de a horror ára – főleg Magyarországon – nagyon kevés embernek megvalósítható.

Újabb pletykák érkeztek azonban, melyek szerint az Apple már gőzerővel készül az új 13″-es modell retinalizálásán is, sőt olyannyira jól haladnak, hogy azt várhatóan már szeptember környékén kiadhatja az Apple – értesült a Macrumors.

Persze az alapára ennek is magasabb lesz, mint a normál MacBook Pro készülék, de talán már egy olyan kategóriába fog esni, melyre többen igennel felelnének az eladó azon kérdésére, hogy “csomagolhatom-e?”.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Gman - 2012.07.24. 20:34

    Ha már az eddigi koncepciók alapján az iPhone ilyen ronda lesz,akkor legalább ennyi örömünk legyen!!

Szólj hozzá Te is!