Érkezik a Fieldrunners 2.

KeleMan 2012.07.13. 17:51 Apple, Játékok 0 db 399

A Tower Defense játékok szerelmesei örülhetnek, ugyanis hamarosan érkezik az első igazi iOS-re készült bázisvédő játék, a Fieldrunners folytatása. A nemes egyszerűséggel Fieldrunners 2-nek elnevezett új játék, ha minden jól megy pár nap múlva, egészen pontosan 2012. július 19-én érkezik majd az iOS eszközökre.

Az E3 játékkiállításon bemutatott új rész állítólag még szebb, Retina grafikával fog érkezni és újabb pályák, keményebb ellenfelek várhatóak. A játék lényege természetesen mit sem változik, a célunk most is, hogy különböző fegyverek telepítésével, majd azok fejlesztésével megakadályozzuk a különböző hullámokban érkező ellenséget. Új egységek is érkeznek a földön és levegőben egyaránt, valamint új fegyvereket is kapunk majd. Aki nem ismerné az első részt, itt letölthető.

Fieldrunners (AppStore Link) Fieldrunners
Fejlesztő: Subatomic Studios, LLC

Besorolás: 9+4.66667

Ár: HUF1,490.00 Letöltés

[juicebox gallery_id=”6″]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!