Bréking! – Holnaptól megújul az iPhone Hungary

KeleMan 2012.07.10. 19:43 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 464

Kedves Olvasóink!

Először is szeretnénk megköszönni mindannyiótoknak, hogy az elmúlt 5 évben velünk tartottatok. Az eltelt évek alatt mi sem gondoltuk volna, hogy idáig jutunk, melyben óriási szerepetek van. Az oldal 2008 év eleji indulása óta nagyon sok bánatban és nagyon sok örömben volt részünk. 2009-ben elszenvedtünk egy nagyon komoly adatvesztést, mely miatt közel fél éven keresztül az oldal nem volt elérhető. Elveszett közel ezer cikk és több ezer hozzászólás is.

2009 év végén aztán megújult dizájnnal (v2.0), újult erőre kapva a jelenlegi felépítésben újraindítottuk a weboldalt. Azóta Magyarország 5 legnagyobb és leglátogatottabb Apple hír- és közösségi oldala közé nőttük ki magunkat. Több, mint 10.000 felhasználóval a harmadik legnagyobb Apple közösség áll mögöttünk a Facebook oldalán is. Pár napja átléptük az 1.000 követőt Twitteren is, az oldal látogatottsága pedig az elmúlt hetekben ugrásszerűen megnövekedett. Naponta összesen közel 10.000 látogatót regisztrál rendszerünk.

2010-ben elnyertük az “Év honlapja” megtisztelő címet is a weboldalunk minősége és annak összetettsége miatt. 2011 év végén az Idealisator fejlesztésében elindítottuk az iHungary alkalmazást is, melyet naponta szintén több ezren használnak és olvasnak, itthon és külföldön egyaránt. Az alkalmazás mára ötszámjegyű letöltést generált az App Store áruházban. Köszönjük nektek!

A jelenlegi dizájn már 2,5 éves, néha jó, de néha lassú, mindenesetre a kor követelményeinek már semmiképp sem felel meg, pláne, hogy egy Apple közösségi hírportálról beszélünk. Így úgy döntöttünk, hogy itt az ideje a megújulásra. Az elmúlt év végén kezdődött meg az a munka, melyben sokat rágódva, nagyon sok időt beleölve megszülethetett az új változat, mely a v3.0-ás verziószámot viseli.

Reményeink szerint megfelel majd mindenki ízlésének, bár tudjuk, hogy ez sohasem lehetséges, mindenesetre kérünk benneteket fogadjátok majd szeretettel. Tőlünk Nektek. A mai este 21 órától holnap reggel 9 óráig weboldalunk így nem lesz elérhető. Karbantartási üzemmódba kapcsolunk, melyen egy visszaszámláló fog majd pörögni. Ígérjük lesz sok újdonság, tesztek, videók, új iOS készülékről is könnyen kezelhető Galéria rész, mindenki kedvence és a szervizesek ősatyja, iDoki is ellátogat majd hozzánk ,valamint lesz Facebook bejelentkezés és egyéb nyalánkságok, letisztult, átlátható felülettel.

A technikai részletekről annyit, hogy új oldalunk reszponzív kialakítást és dizájnt kap, azaz mind iPhone, iPod touch, és iPad készülékeken, valamint Mac és PC számítógépeken is kitűnően fog megjelenni. Az új iPad táblagép megérkezésével pedig egyértelművé vált a megjelenítők jövője. Igen, a Retina felbontás. Ezen egy percig sem gondolkoztunk, mint mások! Persze hogy kell a Retina! Így Magyarországon először, az első teljesen natív Apple közösségi portál leszünk, mely teljes Retina felbontással ellátott weboldalt üzemeltet majd.

Az új oldal állatian jól néz ki az új iPad táblagépen és a Retina Mac laptopokon is, ezt garantálom nektek. Az átállás az oldalon egy napon belül megtörténik majd, míg a közösségi oldalainkon (Facebook, Twitter, YouTube) várhatóan ezen a héten szintén (grafikák, logók lecserélése, stb.). Mi most megiszunk egy-két kávét a stábbal, és nekiesünk a motorháztető alatti bütykölésnek. Míg Ti aludni fogtok, egy új oldal fog megszületni. Reggel várunk vissza benneteket!

A várakozás alatt addig is ajánljuk mindenki figyelmébe az iHungary alkalmazáshoz készült egyszerű oldalunkat, hiszen annak, aki még nem tette meg, mindenképp célszerű az alkalmazásunkat letöltenie!

Üdvözlettel,
az iPhoneHungary Csapata

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Anonim - 2012.07.10. 20:09

    Jeeeeeeeeeee! :))))
    Gratulálok a szép számadatokhoz az új oldalt meg epekedve várom! :)

    • KeleMan - 2012.07.10. 20:10

      Köszönjük! Reméljük tetszeni fog! ;)

  2. iMike - 2012.07.10. 21:15

    Hajrá srácok, csak így tovább az elkövetkezendő időkben is! :)

Szólj hozzá Te is!