Elgurult a gyógyszer! Újabb iPhone koncepció érkezett

KeleMan 2012.07.07. 19:52 Apple, iPhone, Kiemelt hírek, Videók 4 hozzászólás 2 240

Az olaszoknál is biztos nagyon meleg lehet, főleg a Ciccarese Design stúdióban. A vezető dizájnernek, Federico Ciccarese úrnak eddig már láthattuk jó néhány munkáját, volt remek iPhone és iPad koncepciója, melyek képeit máig is használjuk az oldalunkon. Most azonban olyat tett le az asztalra, amiért joggal feltételezhetjük, hogy nagyon elgurult a gyógyszere.

A YouTube oldalon már több, mint 65 ezren látták a videót, de csupán 131 ember jelölte, hogy tetszik, és közel ötszázan azt, hogy nem jön be az új iPhone koncepció. Nos ennyire futurisztikus dizájnt valóban lényegesen nehezebben emészt az ember. Ciccarese egy teljesen más aspektusba helyezte az új iPhone telefont. Lehet, csak a Pókember ihlette, de tény, hogy a kezünkre csatlakoztatható pókszerű eszköz egyáltalán nem tűnik kényelmes viseletnek. Ettől függetlenül persze remek munka.

Mondhatnánk azt is, hogy szép a maga módján, de a koncepciókat mi azért szeretjük, mert közelségbe hozza a várva várt új iPhone készüléket. Itt ez most nem történt meg, persze lehet, hogy 20-30 év múlva már akár ilyeneket is viselni fogunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

  1. strucc007 - 2012.07.07. 20:50

    OMG, whats that crap?!

  2. Plés Tamás - 2012.07.08. 13:24

    Abszolút a fejlődés híve vagyok . Baromi sok munka lehet a koncepcióban, és a maga módján (ha egy összeaszott ecsettel körbemázgált vászonra amit festménynek neveznek sokan azt lehet mondani hogy szép és drága kép) még ötletes (durva szóval : “szép” ) is .

    Egyedi véleményem szerint akármennyire futurisztikus , nekem ez inkább gusztustalan. Amúgy sem vagyok egy nagy pókimádó , de ez … :D

    Szóval sok munka lehetett grat fiúk , de kcisit pihenjetek meg ! :D

  3. igab - 2012.07.09. 22:17

    tökre Tamás véleményén vagyok szerintam ha az apple ilyet adna ki nam venném meg de se a másik koncepciót!!!!

  4. Azo - 2013.07.29. 05:54

    Elsőre – fotó alapján – az volt a gondolatom, hogy használnám. De amikor a videót megnéztem, és kicsit sem szeretett soklábú “barátaimra” emlékeztetett a “jószág”, akkor megváltozott a véleményem, tehát nem venném meg.

    De azért “vicces” dolgok jutottak az eszembe:
    – milyen lenne, ha amikor feltennéd, akkor a kis karjaival beléd kapaszkodna, mint egy rovar, amikor beléd akar petézni?
    – milyen lenne, ha a telefon úgy ébresztene, hogy közben fel alá rohangászna a padlón, asztalon, stb. hogy ne tudjam kinyomni az ébresztőt?
    – milyen új értelmezést kap a világ-HÁLÓ használata a készüléken :D
    – milyen lenne, ha egyfajta háziállatként viselkedne, amíg nincs a kezeden és hívásra – szóbeli utasításra – odajönne? Vagy ha csörög, akkor is.

    Számos érdekes, és néhány rémisztő dolog jutott tehát eszembe eme remekműről :D

Szólj hozzá Te is!