30 millió dollár felett az Infinity Blade eladásai

KeleMan 2012.06.28. 20:47 Apple, Egyéb, Játékok 2 hozzászólás 387

A GDC kiállításon az Epic Games CEO-ja, Tim Sweeney elmondta, hogy az Infinity Blade eladásai minden képzeletet felülmúltak és megdöntötték a konzol nagyágyú Gears of War sikereit is. Sweeney sosem gondolta volna, hogy a Infinity Blade márka olyannyira sikeres lesz, hogy, több mint 30 millió dolláros bevételre is szert tehet.

Bár az Epic Games fejlesztői bíztak az iOS rendszer sikereiben, álmukban sem gondolták volna, hogy mindez már 2012-re bekövetkezik. A piac az elmúlt években folyamatosan átrendeződött, az iPhone, iPod touch és iPad táblagépekre készült AAA kategóriás játékok már-már konzol szintet képviselnek, legalábbis az új harmadik generációs iPad táblagép mindenképp.

Így történhetett, hogy a több százmillió iOS felhasználó mára inkább az iOS készülékeket részesíti előnyben, hiszen gyorsabb és könnyebb a használatuk, mint a konzoloknak, valamint mindig kéznél vannak és tv készülékre sincs szükség azok használatához.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

 1. JamesS - 2012.06.29. 08:33

  GOW nem hozott 30 millát?
  vagy csak letöltésszámba lett több mint a GOW
  nálam már kb lecsengett a játszunk IOS készülékeken dolog
  legutolsó játékom a mérges madarak az űrben volt, de az is csak 4-5 pályáig aztán ki is léptem
  ha játszani akarok akkor xbox vagy pc jön már csak szóba

  • iGnoom1548 - 2012.06.29. 20:39

   Ebben van valami. Játszani sem ezen kell hanem konzolon vagy PC-n. De kinek ki.:)

Szólj hozzá Te is!