A segítség sztárja is leszerződött a független Jobs-filmhez

KeleMan 2012.06.24. 10:29 Apple, Egyéb 0 db 357

Ahna O’Reilly is leszerződött a Steve Jobsról független produkcióban készülő filmhez. A segítség sztárja az Apple-vezér első nagy szerelmét játssza majd. A Variety című hollywoodi szaklap értesülése szerint O’Reilly Chris-Ann Brennan szerepét kapta, akitől lánya született a “kreatív mágusnak”. Brennan a közelmúltban egy a Rolling Stone magazinban megjelent esszében emlékezett vissza életének a fiatal, romantikus Jobsszal töltött időszakára.

A Mark Hulme produceri irányításával és finanszírozásában, Matt Whiteley forgatókönyvéből születő film forgatása már elkezdődik. A rendezői székben Joshua Michael Stern ül, a főszerepet pedig Ashton Kutcher alakítja. O’Reilly csak kisebb szerepekben tűnt fel, mielőtt tavaly eljátszotta Elizabeth Leefoltot A segítség című Oscar-jelölt polgárjogi drámában.

Jelenleg a The Time Being és a Teddy Bears című munkái várnak bemutatásra – írta a Variety.com. Jobs 2011 októberében hunyt el rákbetegségben. Az iPhone, az iPod és az iPad atyjáról a Sony Pictures is filmet készít, annak forgatókönyvét az Oscar-díjas Aaron Sorkin írja.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!