Óriási MacBook Pro akció az iSTYLE kínálatában

KeleMan 2012.06.18. 19:37 Apple, Egyéb, Mac 0 db 1 269

Pont egy hete, hogy az Apple frissítette a MacBook Pro 13″-es és 15″-es hordozható számítógépeit, de őszintén szólva az új, következő generációs MacBook Pro gépen kívül nem sokban változtatta az előző szériás MBP modelleket a cupertinói cég. Az új MacBook Pro gépek csupán annyiban változtak, hogy azok processzorai már a nem az Intel Sandy Bridge, hanem az új Ivy Bridge lapkakészletére épülnek, valamint az eddigi Intel HD Graphics 3000-es szériát az új 4000-es változatra cserélte az Apple.

Az új processzoroknál így 10-15%-os sebességjavulást, a grafikus chipnél pedig nagyjából 60%-os sebességjavulást tapasztalhatunk, legalábbis az Apple állítása szerint. Sokaknak viszont nem éri meg csupán ezen sebességbeli különbség a több, mint százezer forintos kiadást éppen ezért remek az iSTYLE akciója, ahol a jelenlegi kifutó szériás előző modelleket akár 80-130 ezer forintos kedvezménnyel is megvásárolhatjuk! Nem beszélve arról, hogy az Apple szó szerint kinyírta a 17″-es MBP modelleket, melyből az utolsó darabokhoz Magyarországon immár csupán az iSTYLE üzleteiben lehet hozzájutni.

Az iSTYLE jelenleg a 13″-es MacBook Pro készüléket 2,8GHz-es kétmagos processzorral, 4GB-nyi memóriával és 750GB-os merevlemezzel mindösszesen 369.900 Ft-os áron kínálja, de a 15″ vagy akár 17″-es modellek esetében is több, mint százezer forintos megtakarításról beszélhetünk. Akit érdekelnek az eddigi legjobb ajánlatok, azok az iSTYLE weboldalán tájékozódhatnak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!