WWDC 2012 – Smart Cover? Felejtsd el! Új Smart Case védőtokok érkeztek az iPad készülékekhez

KeleMan 2012.06.12. 12:35 Apple, iPad, Kiegészítők 2 hozzászólás 1 165

Erről sem esett szó a WWDC 2012-es konferencia megnyitóján, de nem elhanyagolható információ, hogy az Apple bár a Smart Cover védőtokokkal hatalmasat alkotott, talán belátta, hogy az iPad készülékek hátulja még sincs eléggé védve, így a Smart Cover védőtokok mellett kiadott egy új Smart Case tokot, mely immár nem csak az iPad elejét védi, hanem a táblagépünk hátlapját is. Egyszerre. Természetesen a Smart Case kompatibilis az iPad 2 és az új iPad készülékekkel is.

A kialakítás rendkívül vékony és egyben strapabíró is, valamint 6 különböző színben (piros, sötét- és világosszürke, rózsaszín, zöld, kék) is forgalmazza az Apple. Az ára itthon 14.990 Ft-. A legjobb viszont, hogy mostantól lehetőségünk van immár akár a védőtokra is gravíroztatni, mely az Apple online shopjában teljesen ingyenesen igénybe vehető, így tökéletes ajándék lehet egy olyan kedves ismerősünk számára, akiről tudjuk, hogy rendelkezik iPad készülékkel és szeretnénk valami személyessel meglepni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. m@xsys - 2012.06.12. 18:23

    Na ezt megsasolom.

  2. strucc - 2012.06.12. 22:39

    Egy ilyen kell nekem. Csak azt nem értem, miért nincs pl. fekete?!

Szólj hozzá Te is!