Az Apple Retina felbontású alkalmazást engedélyezett a Mac AppStore áruházában

KeleMan 2012.06.08. 17:30 Apple, Mac, Programok 0 db 132

Az Apple a tegnapi napon fogadta el a FolderWatch Maces alkalmazás új, 2.0.4-es változatát, mely alkalmazás frissítésének egyik újdonsága, hogy a készítők Retina felbontást is elhelyeztek benne. A The Next Web jelezte, hogy az Apple jóváhagyta az új változatot, de azt nem említették meg, hogy vajon a fejlesztők tudatosan, megfelelő információk birtokában építették-e bele a programba az újdonságot.

Elképzelhető, hogy az Apple hivatalosan megkereste őket és biztosított nekik – megfelelő titoktartás mellett – információkat az új Retina felbontással rendelkező Mac gépekről, de az is lehet, hogy a fejlesztők csupán saját szakállukra dolgoztak és a sok pletyka és az Apple új HiDPI megjelenítési módjait integrálták a programba, vélhetően kétszer nagyobb grafikai elemekkel. Így vagy úgy, az Apple nem utasította vissza a fejlesztők frissítésre való kérését.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!