Newsify – Tetszetős RSS olvasó ingyen

KeleMan 2012.06.04. 11:07 iPad, iPhone, iPod, Programok 0 db 482

A napokban jelent meg az új Newsify RSS olvasó alkalmazás az Apple AppStore áruházában, mely lehetővé teszi, hogy a Google Reader-ben elmentett RSS linkeket beolvassa majd megjelenítse azokat iPhone, iPad vagy épp iPod touch készülékünkön.

Az ötlet persze nem új keletű, hiszen megannyi RSS olvasó található az áruházban, de a Newsify készítőit ez nem zavarta. Ők azzal próbálnak előnyhöz jutni, hogy alkalmazásukban egyesítették a Flipboard és a Readability appok egyszerű használatát a minimalista grafikus felülettel.

Nagyon jó egyveleg lett mindez, a belépés is nagyon egyszerű, csupán meg kell adni a Google bejelentkezési azonosítónk valamint a hozzá tartozó jelszavunkat és máris érkeznek a friss hírek, hiszen az alkalmazás azonnal leszívja azokat. Az iPad készülékkel rendelkezőknek érdemes azon használniuk, mivel ezen a felületen jobb az olvasási élmény, de az alkalmazás beállításain belül rendkívül jól testre is szabható az.

Az alkalmazás pár napig teljesen ingyenesen tölthető le.

Newsify: RSS Reader (AppStore Link) Newsify: RSS Reader
Fejlesztő: Ben Alexander

Besorolás: 17+4.56522

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!