Érkezik az új Google Maps térképszolgáltatás

KeleMan 2012.06.01. 18:44 Apple, Egyéb 0 db 210

A Google szerintem tart valamitől. Valószínűleg a közelgő új Apple térképszoftvertől. Nemrég jött ugyanis az infó, hogy mindösszesen 5 nappal a WWDC 2012-es konferencia előtt a Google sajtótájékoztatót tart, melyen bemutatják a Google Maps megújult, következő generációs térképszolgáltatást.

Ismerve a körülményeket persze nem meglepő a Google lépése, hogy a 2012 június 6-án tartandó bemutatót az Apple eseménye elé helyezték. Fontos tudni viszont, hogy ez csupán egy bemutató lesz, melyen várhatóan Brian McClendon a Google Maps és Google Earth igazgatója fog bemutatni pár újdonságot és érdekességet, ők hogyan is képzelik el a következő generációs térképszolgáltatásokat. Gondolom ez is tiszta 3D lesz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!