Megérkezett a Bejeweled HD az iPad készülékekre

KeleMan 2012.05.18. 16:22 Apple, iPad, Játékok 0 db 122

A PopCap a tegnapi napon végre megjelentette az AppStore áruházban egy számomra oly kedves játékát, a Bejeweled natív iPad táblagépekre szánt változatát. A Bejeweled HD egy az egyben ugyanaz az alkalmazás, mint a Bejeweled iPhone készülékekre írt változata, csak nagyban, elképesztő Retina felbontántással az új iPad készülékeken.

A klasszikus puzzle játék először érkezett tehát meg iPad készülékekre is. A játék amúgy hivatalosan a harmadik részénél tart, viszont az iOS változatoknál a készítők a számozást elhagyták. Az alkalmazás 2,99€-s áron tölthető le a magyar AppStore áruházból.

A Bejeweled HD-ban négy játékmódot találunk, mindegyik egyedi a maga nemében. A Classic a jól megszokott kirakós, ahol a célunk legalább 3 egyforma színű követ egymás mellé tenni, ezáltal eltüntetve azokat. A Butterflies módban a pillangókat kell eltüntetni a képernyőről, mielőtt azokat elkapnák a pókok. A számomra legélvezetesebb a Diabomd Mine, melyben a célunk minél lejjebb ásni, minél több pontot gyűjteni, mielőtt lejár az időnk. Az utolsó negyedik mód a Zen, melyben saját magunk adhatjuk meg, hogy a játék hogyan is viselkedjen, relaxációra tökéletes. A játékban Game Center támogatás is van, így jó sok öcsipontot is gyűjthetünk.

Bejeweled Classic HD (AppStore Link) Bejeweled Classic HD
Fejlesztő: PopCap

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!