Gépház: iPhoneHungary, iHungary lassulás mizéria, Appajánló…

KeleMan 2012.05.12. 15:27 Apple, Egyéb, Játékok, Programok 0 db 331

A tegnapi nap elmaradt az Appajánló, ezért minden kedves Olvasónktól elnézést kérünk, kicsit megcsúsztunk. Kerestük az iPhoneHungary lassulásának az okát, mely csak a főoldalon volt tapasztalható az elmúlt 1-2 hétben, de ott nagyon idegesítően. Kiderült, hogy az új Appajánló volt a ludas, bár tökéletesen működik és kezeli az appokat, de sajnos az appok lekérése a tengerentúlról hatással van az oldal működésére, az iHungary app működésére, a mobilváltozatra, stb-stb. Úgy döntöttünk kicsit átdolgozzuk a rendszert. Mostantól nem bejegyzésekben fogjuk bemutatni nektek a friss vagy épp akciós és ingyenes programokat, hanem egy külön aloldalt hozunk létre nekik, mely mostantól itt az oldalsávon lesz elérhető.

Ez nekünk is könnyebb és lényegesen gyorsabb megoldás, valamint számotokra is átláthatóbb lesz. Mivel visszanézni és visszaolvasni szinte biztosan nem fogjátok ezeket a bejegyzéseket, lévén itt folyamatos napi akciókról van szó, folyamatos frissítésekről, ezért döntöttünk átmenetileg ezen megoldás mellett! A továbbiakban tehát itt oldalt minden nap megtalálhatjátok ugyanúgy az akciós játékokat és programokat, mely oldal naponta frissülni fog.

És, hogy mikor fog frissülni? Ez legyen meglepetés, érdemes többször visszalátogatni! ;) De most jöjjön a napi adag új app! Fogyasszátok őket egészséggel! Van pár nagyon király játék!

Erre tessék: Appajánló – iPhoneHungary

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!