Exkluzív információk érkeztek a Gameloft-tól, holnap érkezik a N.O.V.A. 3!

KeleMan 2012.05.09. 12:16 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Játékok, Videók 3 hozzászólás 194

Pár perce kaptuk az exkluzív információkat az egyik legsikeresebb iOS játékkiadótól. A Gameloft készítésében a holnapi napon fog megjelenni a N.O.V.A. 3 az AppStore kínálatában. A sztoriról annyit sikerült kideríteni, (bár ez az első videóból is kiderült) hogy a Földön fog játszódni, az USA területén, San Francisco utcáin, mivel Kal Vardin visszatér közénk.

A játék ára 6,99$-ba, vagyis 5,49€-ba fog kerülni és kompatibilis lesz az alábbi eszközökkel: iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 3. generációs (16GB+), iPod touch (4. generáció) és az iPad, iPad 2-vel. Természetesen az Apple legújabb iOS készüléke, az új iPad sem maradhat ki a játékból, erre a készítők natív felbontást ígértek, azaz érkezik a Retina kijelzős változat is a legújabb táblagéphez.

A Gameloft-tól már megszokhattuk, hogy lassan konzol minőségű játékokat készít az iOS eszközökre, a grafika alapján pedig azt kell mondjuk, hogy nem lesz okunk a panaszra. Ha pedig lesz olyan jó, mint az első és második rész, akkor ismét egy kasszasikerrel állunk szemben. A játékban a Singleplayer mellett lesz Multiplayer támogatás is, melyről itt láthatunk két remek összefoglaló videót.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. Soliduss - 2012.05.09. 12:30

  Hát ez tényleg megközelíti a mai hordozható masinákat, csak játszahtó legyen.

  Tapasztalataim szerint ezeket tuti Ipad + a spéci karral rögzítették, mert képernyőt tapizva nem hiszem ,hogy valaki így tudná tolni ezt a gamet.

  http://walyou.com/ipad-joystick/

 2. a.sebi - 2012.05.09. 12:33

  vajon androidra is holnap jelenik meg?

 3. xxx - 2012.05.10. 12:11

  Android…?HHahahaaaaaa… Majd egyszer biztosan lesz arra is!

Szólj hozzá Te is!