Már kapható az iSTYLE-nál a kíméletlen Helo TC helikopter

Helme 2012.04.30. 12:36 Apple, iPad, iPhone, Kiegészítők, Videók 0 db 288

Korábban hihetetlenül nagy őrület volt az Ar.Drone körül, hiszen olyan élményeket hozott magával a szerkezet, mint amit korábban egyetlen iPhone kiegészítő sem tudott. Jelenleg egyetlen gond az árával van, nagyjából 100 ezer forintért lehet hozzájutni, ami tényleg nem kevés. Éppen ezért robbant be annyira gyorsan az iHelicopter. Nagyjából 20 ezer forintért lehetett hozzájutni a boltokban. Ráadásul a pénzünkért nem is gagyit kínai vackot kaptunk, így gyorsan az iPhone tulajdonosok kedvencévé vált. Most azonban megérkezett a továbbfejlesztett változat, ami nem tűri az ellenfeleket.

Urald az irodai légteret az új HELO TC-vel. Ragadd meg az iPod touch, iPhone vagy iPad eszközöd és irányítsd a legizgalmasabb légicsatákba helikoptered, hogy Te legyél az egyetlen győztes! Töltsd le az ingyenes alkalmazást, aminek a segítségével elérhetővé válik a tejes vezérlő felület iOS eszközödön.

Készíts gyakorló pályát és rögzítsd a repülést, hogy utána magától is körberepülje a terepet a helikopter. Izgalmas kihívások, dimbes-dombos pályák, aminek csak a képzeleted szabhat határt. Fontos: a kiegészítőt benti használatra tervezték, külső helyszínen történő használat esetén nem garantált a megszokott játékélmény.

A szerkezet már kapható az iSTYLE-nál, mindössze 20900 forintot kell otthagyni a pénztárnál. Tökéletes ajándék ballagásra, érettségire, de természetesen saját magunkat is meglephetjük vele. Hamarosan egyet elhozunk tesztelni, hogy megmutassuk Nektek, mit is tud ez a kis harci repülő.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!