iPhone vs Android – Tim Cook nem akar háborúzni

KeleMan 2012.04.25. 13:04 Apple, Egyéb, Tim Cook 3 hozzászólás 196

Az Apple első embere, Tim Cook a második negyedéves eredmények bemutatása után pár szóban összefoglalta, és kommentálta a folyamatban lévő peres eljárásokat is az Apple és a többi nagyvállalat között. Az Apple ugyanis jelenleg a Google, Motorola, Samsung, HTC, stb. cégekkel is perben áll.

Tim Cook elmondta, hogy az Apple nem akar a világ fejlesztője lenni, de hozzátette, hogy mindig is gyűlölte a pereket, csupán azt szeretnék, hogy az emberek új dolgokat találjanak ki.

“I’ve always hated litigation. We just want people to invent their own stuff.”

Cook hozzátette azt is, hogy amennyiben a fenti cégek felhagynak az Apple találmányok használatával és kompenzálják a korábbi vétkeiket, úgy az Apple szemet fog hunyni a többi cég megoldásai felett (pl. Android). Az Apple megegyezni szeretne, nem háborúzni.

“We’d prefer to settle, not battle.”

Érdekes, hogy ez közvetlenül ellentmond a múlt évben elhunyt Steve Jobs szavaival, aki minden egyes dollárcentjét arra fordította volna, hogy elpusztítsa az Androidot még akár egy “termonukleáris háború” árán is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. smschamp - 2012.04.25. 13:10

    Más szelek fújnak.

  2. Cxxx - 2012.04.25. 14:17

    Elnokiásodás határán az Apple. Ez a hozzáállás kevés lesz a jövőbe tekintve……

  3. ianlot - 2012.04.25. 14:41

    Tim Cook,most csalódtam..

Szólj hozzá Te is!