Gépfegyver, quadrocopter és egy iPad – Itt a halálos hármas!

KeleMan 2012.04.24. 14:56 Egyéb, iPad, Kiegészítők 3 hozzászólás 862

Talán van pár olvasónk, akik ismerik az FPS Russia csatornát a YouTube videómegosztó oldalon. Kyle Myers, aki a Georgia állambeli Lavonia városában él az USA-ban, valami förtelmes orosz akcentussal beszél (egyáltalán nem orosz), viszont annál jobb fegyvereket és azok működését mutatja be videók formájában.

A legújabb videóján egy félelmetes quadrocoptert prezentál, hasonlóan az AR Drone megoldásaihoz, melyre egy hatalmas gépfegyver van szerelve, melyet iPad táblagéppel irányít. Bár a legtöbb videója valóságos, nem szabad elfelejteni, hogy Kyle nagy Call of Duty fan, és jó kapcsolatokat ápol a Treyarch fejlesztőivel, akik a CoD egyes részeiért is felelősek, így felmerül a kérdés, hogy vajon valódi-e a videó, vagy csupán egy jól megkomponált CGI mozit látunk.

Kyle elmondja továbbá, hogy ebben van a jövő a hadszíntereken és a modern hadviselésben. Hát mit ne mondjak, néha van olyan érzésem, hogy nekem is elkelne egy ilyen otthonra, annak viszont nagyon nem örülnék, ha a gyermekek ilyenekkel játszanának lent a téren…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. Feandras - 2012.04.24. 15:10

  Hát szerintem CGi, a csávó a szárnyat ennyivel tuti nem irányithatja, szimplám laposan tartja.

 2. Fleshman - 2012.04.24. 16:03

  Szeretem a videóit, de ez nagyon gagyi :S
  Nagyon üvölt róla :S

 3. Domi - 2012.04.24. 19:11

  Hmmmm es ennek szerintetek mennyi valosag alapja van mert szerintem semmi!:)

Szólj hozzá Te is!