Hogyan lehet az üzleti életben használni az iPhone-t!?

Legendd 2012.04.21. 07:10 Apple, iPhone 2 hozzászólás 639

Ha eddig valaki számára nem volt egyértelmű, hogy miért érdemes Blackberryről iPhone-ra váltani, annak az Apple a hivatalos weblapján létrehozott egy oldalt, amely megmutatja, miként lehet az iPhone-t az üzleti életben teljes értékűen használni. Az információk sokaságától hemzsegő oldal útmutatást ad, hogy miként lehet megtervezni egy napunkat, kezelni a programjainkat, szerkeszteni az emlékeztetőket, menedzselni a kontaktokat. Az Apple a rá jellemző módon kiemelve mutatja az előbb felsoroltakhoz tökéletesen megfelelő applikációkat, így szerepel a felsorolásban a MicroStrategy, OmniFocus, GoToMeeting, TripIt is.

Igazán nagy áttörést az üzleti világban tavaly hozott az Apple, hiszen olyan vállalatokat utasított maga mögé, mint a RIM (Research In Motion) vagy a Microsoft. Az Apple folyamatosan egyre jobb, a konkurenciánál minőségibb szolgáltatásokkal rukkolt elő. Itt megemlíthetnénk például az iMessage rendszert, amely a Blackberry üzenetváltó rendszerére hajaz, ráadásul ez volt azelőtt a RIM egyik fő vonzó ereje. Tovább fokozta az előnyös helyzetet az iPhone könnyű kezelhetősége, amely napjainkra még az üzletemberek számára is első számú választási lehetőséggé tette a készüléket.

Egy másik oldalon az Apple bemutatja, hogy milyen vállalkozásoknak is ajánlja az iPhone-t. A kisebb cégek a fizetési szolgáltatásokat intézhetik, a világméretűek pedig a technológiai vívmányok összegzését rendezhetik, vagy más általános üzleti célokra használhatják fel az iPhone-t.

Akárhogy nézzük, az Apple igyekszik az üzleti élet résztvevőit is megfogni, valamint a két új oldallal bemutatni, hogy miért érdemes inkább Cupertinóból, mint Kanadából (RIM) rendelni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Médiaharcos, újságíró, pörkölt pusztító.

2 hozzászólás

  1. iGnoom1548 - 2012.04.21. 13:56

    Van iPhonom, most már csak üzletembernek kell lennem.:)

  2. Isik - 2012.04.22. 17:11

    En nagy szerelmese vagyok ennek a technológiának , de a cikkben belinkelt oldalak azért lehetnének mobilra optimalizalva. Remelem a hiba nálam van.

Szólj hozzá Te is!