Tovább menetel az iPhone 4S és az új iPad készülék

KeleMan 2012.04.20. 20:07 Apple, iPad, iPhone 0 db 130

A mai napon az USA-ban újabb 5 regionális szolgáltatóhoz érkezik meg az iPhone, így mostantól az Alaska Communications, az Appalachian Wireless, a GCL, az nTelos és a Cellcom kínálatában is megtalálhatjuk az almás telefonokat. Aki tervezte, hogy esetleg az USA-ból hoz, hozat be magának iPhone készüléket, érdemes érdeklődni a szolgáltatóknál.

A mai nap az új iPad készülék is tovább folytatja diadalmenetét, újabb 10 országban debütál. Horvátország, Brunei, Ciprus, El Salvador, Guatemala, Panama, Venezuela, Uruguay mellett a Dominikai Köztársaság és még a részben francia, részben holland Szent Martin sziget is kap a készülékből. Ez utóbbi helyre már csak azért is lenne jó egyszer elmenni iPad készüléket vásárolni, mert igazán olcsón lehet ékszereket (igazgyöngy, gyémánt), műszaki cikkeket vásárolni, de a tengerparton akár az Airbus A340-es gépekben is gyönyörködhetünk, ahogy elhúznak a fejünk felett 25 méterrel. Csak úgy kapkodhatnánk a fejünket…

Mint, ahogy most vélhetően az Apple is teszi, mivel közel 50$-al csökkentek az elmúlt hetekben a részvényeik árfolyama, ami közel 50-60 milliárd dolláros veszteséget jelentett az Apple életében. Persze nem kell őket félteni, de ez azért sok, így talán jól is jön, hogy mind az iPhone, mind az új iPad újabb piacokon debütál.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!