Tim Cook lesz a D10-es konferencia nyitó szónoka

KeleMan 2012.04.10. 21:27 Apple, Egyéb, Steve Jobs, Tim Cook 0 db 118

Az AllThingsD pár órája jelentette be, hogy Tim Cook, az Apple első embere fogja megnyitni a D10-es konferenciát. Az All Things Digital által minden évben megrendezett szakmai konferencia most a jeles, tizedik évfordulójához érkezett.

Ez lesz az első alkalom, hogy egy nem Apple eseményen Tim Cook a nyilvánosság elé áll, mióta tavaly Steve Jobs halála miatt átvette az Apple vezérigazgatói székét. A mostanra már multimilliomossá vált Tim Cook, – aki az Apple előtt a Compaq, az Intelligent Electronics és az IBM-nél is dolgozott – fogja megnyitni tehát a konferenciát, melyet 2012. május 29-31. között tartanak majd a Kalifornia állambeli Terranea Hotelben, Rancho Palos Verdes városában.

Az All Things Digital konferenciákon a résztvevők betekintést nyerhetnek a Szilícium-völgy vállalatainak a titkaiba, szakmai workshopokon, megbeszéléseken vehetnek részt. A rendkívül nívós konferencián több alkalommal Steve Jobs is rész vett, legutoljára a 2010-ben tartott D8-as rendezvényen láthattuk a már jól megszokott piros bőrfotelben. A 2007-ben tartott híres D5-ös rendezvény alatt, pedig egy kerekasztal beszélgetést is folytatott Bill Gates, Steve Jobs és a házigazda Walt Mossberg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!