iSTYLE Moon: Mert határok nem léteznek

Helme 2012.04.01. 19:42 Apple, iPhone 0 db 110

Az űr, a legvégső határ. Ennek végtelenjét járja az iSTYLE Csapata… melynek feladata különös új világok fölfedezése… új üzletek megnyitása, új termékek bemutatása… és hogy eljusson oda, ahová még senki nem merészkedett. 2011-ben a Westendben található Premium üzletünk megnyitásakor sokan kérdezték: Mi jöhet ezután? Ekkor ti még nem tudtátok, de mi már hosszú ideje dolgoztunk egy másik üzleten is. Nem Budapesten, de még csak nem is a Földön.

Az előkészületek már évekkel ezelőtt elkezdődtek. Az egyre növekvő igény az űrturizmus iránt elgondolkoztatott minket, miért ne legyünk mi az elsők, akik üzletet nyitnak a Holdon. Az igény megvolt, de nem volt meg a kellő technológia hozzá, hogy bárki eljusson az űrbe. Azóta persze megépült az első űrturizmusra specializálódott repülőtér, így már semmi sem állhat az útjába annak, aki szeretne a Holdra eljutni.

Hosszú hónapokat vett igénybe, mire sikerült megtalálni a megfelelő helyet a boltnak. Tudtuk nincs tapasztalatunk, sem a Cupertinoi kollégáknak, így az egyetlen segítséghez tudtunk fordulni. A NASA szakértőihez. Az érdekes történet folytatását az alábbi linken olvashatjátok el!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!