Pár óra és megérkezik az új iPad!

KeleMan 2012.03.22. 21:51 Apple, Egyéb, iPad 3 hozzászólás 301

Már csak pár óra és megérkezik az új iPad hazánkba, hamarosan tehát elindul a hivatalos forgalmazás a nemzetközi premier után csupán egy héttel. Minden hivatalos APR üzletben 2012. március 23-án reggel 10 órától nyitnak a boltok kapui. Mi az iStyle egyik legszebb, ha nem a legszebb üzletébe kaptunk meghívást, így az iPhoneHungary csapata a budapesti Westend City Centerben található nemrég átadott üvegkockából fogja nektek az eseményeket közvetíteni.

Holnap reggel 8 óra környékén átállunk a Live! oldalunkra, ami már most is elérhető! További információk addig is ebben a bejegyzésben lesznek!

Update #1: Aki Szegedről menne Budapestre és van kedve találkozni velem, akár beszélgetni az Apple dolgairól, az tartson velem a reggel 4.35-ös vonattal. Kb. 7.17-re ér be a Budapest Nyugatiba. Onnan pedig csak pár lépés a Westend üzletház. @KeleMan

Update #2: Álljanak itt még egyszer a hivatalos magyar árak is, melyet az Apple már korábban közzétett:

– iPad 3 16GB WiFi (fekete/fehér): 149.990 Ft-
– iPad 3 32GB WiFi (fekete/fehér):179.990 Ft-
– iPad 3 64GB WiFi (fekete/fehér): 209.990 Ft-

– iPad 3 16GB WiFi+4G (fekete/fehér): 188.990 Ft-
– iPad 3 32GB WiFi+4G (fekete/fehér): 219.990 Ft-
– iPad 3 64GB WiFi+4G (fekete/fehér): 249.990 Ft-

Update #3: Fedezd fel az új iPad készüléket. Ragyogó. A szó minden értelmében.

Az új iPad lenyűgöző Retina kijelzővel, négymagos grafikus vezérlőt tartalmazó A5X chippel, 5 megapixeles iSight kamerával és hihetetlenül gyors hálózati kapcsolattal rendelkezik. Így minden eddiginél többre képes.

Retina kijelző
Több mint 3,1 millió képpontjával ez az eddigi legjobb kijelző, amit mobilkészülékhez gyártottak. Az A5X chip és a négymagos grafikus vezérlő gyorssá és folyamatossá teszi a működését.

iSight kamera
Az új iPad készülék szolgáltatásai között egy 5 megapixeles, továbbfejlesztett optikájú kamera is található. A készülékkel kiváló, 1080p HD minőségű videofelvételeket készíthetsz.

Ultragyors vezeték nélküli kapcsolat
Az iPad a világon bárhol képes a gyors HSPA, HSPA+ és DC-HSDPA adathálózatokhoz csatlakozni.¹ Így bármerre is jársz, pillanatok alatt letölthetők a videók, a zenék vagy az e-mailek.

Több mint 200 000 iPad alkalmazás
Az App Store számos kategóriájában bukkanhatsz nagyszerű alkalmazásokra: üzlet, játék, oktatás, közösségi hálózatok, főzés, hírek stb.

iLife és iWork szoftverek iPad készülékre
A sokoldalú iMovie, GarageBand és az új iPhoto használata szórakoztató és egyszerű. Az iWork teljesen átalakítja a dokumentumokkal, bemutatókkal és táblázatokkal folytatott munkát. (Megvásárolható az App Store áruházban.)

iOS 5 és iCloud
Az iOS, a világ legfejlettebb mobil operációs rendszere képezi az iPad alapját. Az iCloud tárolja a tartalmakat, és vezeték nélküli módon továbbítja azokat minden készülékre.

iPad Smart Cover
Az iPad tökéletes kiegészítője. Mágneses módon rögzül, és azonnal felébreszti az iPad készüléket, ha felnyitod, majd összehajtogatva állványként funkcionál. (Külön vásárolható meg.)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. Muhadnagy - 2012.03.22. 23:14

    én csak meló után fogok tudni venni egyet, ha marad még 32 gigás fekete wifis a sorrendem a következő lesz: allee, mom, mammut, westend, duna :D

  2. SzGyuri - 2012.03.29. 17:40

    Érdeklődnék, hogy hogyan juthatnék a nyeremény ipad tokhoz. Krisztiánnak már kétszer írtam, de nem reagált.

Szólj hozzá Te is!