Chunli Fu nyerte a 10.000$-os iTunes vásárlási utalványt

KeleMan 2012.03.07. 11:00 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iTunes, Videók 0 db 111

Az Apple nemrég nyereményjátékot hirdetett. A cél a 25 milliárd alkalmazás letöltése volt. Az Apple tájékoztatása alapján a 25 milliárdodik appot a kínai Qingdaoban élő Chunli Fu töltötte le, így megnyerte a 10.000 dolláros iTunes vásárlási utalványt. Chunli Fu a Disney által kiadott és méltán népszerű Where’s My Water ingyenes változatával nyert, így jó darabig nem lesz gondja a fizetős alkalmazások megszerzésével sem.

“The 25 billionth app download, Where’s My Water? Free, was downloaded by Chunli Fu of Qingdao, China. As the grand prize winner of Apple’s 25 Billion Apps Countdown Promotion, Chunli Fu will receive a $10,000 App Store Gift Card.”

Az Apple-től Eddy Cue gratulált a nyertesnek is, valamint megköszönte az összes többi vásárlónak és fejlesztőnek is, hogy ezt a hatalmas számot elérték. Egy mérföldkő az Apple történetében, melyhez mindössze négy évre volt szükség. Aki lemaradt a történelmi pillanatról, az alábbi videón bepótolhatja mindezt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!