Új Smart Cover védőtokok érkezhetnek

KeleMan 2012.03.06. 18:02 Apple, Egyéb, iPad, Kiegészítők 0 db 318

Az Apple már egyszer belenyúlt a tutiba, legalábbis a kiegészítők terén is. Az iPhone 4 és iPhone 4S készülékekhez külön megvásárolható bumperek, a kinti keresetekhez képest kedvezőnek mondható 29$-os ár sokak tetszését elnyerte, amikor is a csodatelefonhoz valamilyen védőtokot kívántak vásárolni. (Itthon viszont az eredeti iPhone bumper közel 10 ezer forintba kerül.) Persze az iPhone 4 és iPhone 4S készülékeknél az Apple egy kis csavart alkalmazott, így a régebbi bumperek nem “kompatibilisek” az új 4S készülékkel.

Az iPad 2 esetében a legnagyobb újdonság a Smart Cover volt, mely mágnesek révén egyszerűen csatlakoztatható a táblagéphez. Az iPad 2-nél összesen 21 db mágnes felel ezért, hogy passzentosan tartsa és védje az eszközt. Az iPad harmadik generációs táblájánál sem lesz ez másként, de szinte biztos, hogy az első generációs Smart Cover nem lesz használható az új iPadhez.

Az iLounge szerint az Apple egy új védőborításon dolgozik, mely hasonlóképp fog működni, mint a Smart Cover, de immár nemcsak a készülék elejét, hanem egyúttal a hátulját is védi majd. Mivel az új iPad készüléket egyesek szerint a Gorilla Glass 2 üvege fogja védeni, így vékonyabb lesz az iPad 3, mások úgy gondolják, hogy a nagyfelbontású kijelző és az ezzel együtt járó vélhetően dupla akkora teljesítményre képes akkumulátor miatt a készülék viszont pár milliméterrel vastagabb lesz.

Így vagy úgy, kevesebb, mint egy nap és kiderül, hány dollárért kívánja az Apple az új Smart Covereket árusítani.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!