Az Apple megveszi Magyarországot

KeleMan 2012.03.06. 10:30 Apple, Egyéb 0 db 216

A Hírcsárdát nem kicsit pihent agyú emberek készíthetik. Megemelem a kalapom előttük, – függetlenül bármiféle hozzáadott politikai gondolatoktól és megjegyzésektől, – nagyon jót mulattam az alábbi cikken. Ezt el kell olvasni.

A számos összehasonlító cikk adta az ötletet a cupertinói cégóriásnak a beruházásra. Hazánk operációs rendszere a nyártól Mountain Lion lesz.

“Egy év alatt több értéket termelünk, mint Magyarország GDP-je, idézték sokszor, én ezt égi jelnek vettem.” – mondta Tim Cook egy prezentáción. “Örülök, hogy egy ilyen változatos földrajzú, érdekes történelmű országra bukkantam, különösen a budai vár tetszik.” – dicsérte meg új befektetését.

Magyarországon már a nyártól érezhetők lesznek a változások, hiszen Orbán Viktort egy iPad 3-as fogja váltani, ami mind a felbontásban, mind gyorsaságban jelentős előrelépést jelent, ráadásul jóval kisebb helyen is elfér.

Matolcsy György helyére is megtalálták már a szükséges alkalmazást, ami hatékonyabban, 1,7 dollár egyszeri költségért látja el ugyanazt a feladatot. Szijjártó Péter helyére egy iPhone 4S-t szemeltek ki, amely diktafonként is működik, valamint az unalmasabb sajtótájékoztatókat vidám zenei betétekkel is színesíti majd.

Hazánk honvédelmében jelentős szerepet szánnak az Angry Birds játékból ismert bombamadárnak, a sárgának és a nagyobbik fajta pirosnak is. A bumerángmadár használatát egyelőre nem tervezik, mivel az fordítva is elsülhet.

Az államfőről még nem született döntés, de akármilyen alkalmazás is veszi át, lesz benne helyesírás-ellenőrző.

Forrás: Hírcsárda.blog.hu

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!