A tél még nem ért véget!

Bomo 2012.02.28. 19:18 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Kiegészítők 0 db 110

Bár véget ér lassan a zord tél, még nem késő beszerezni egy speciálisan kifejlesztett kesztyűt, melynek levétele nem szükséges ahhoz, hogy a csípős hidegben is gondtalanul nyomkodhassuk érintőüveggel rendelkező készülékeinket.

Az ötlet ugyan relatíve régi,  ám a legtöbb magyar felhasználónak ezen a télen válhatott csak egyszerűen elérhetővé. Gyakorlatilag egy hétköznapi pamut kesztyűről van szó, mely első ránézésre olyan, mint bármelyik másik. A különbség csak annyi, hogy –konstrukciótól függően- vagy a hüvelyk-, a mutató- és a középső ujj végein, vagy akár az egész kesztyűn átszőtt vezető anyag (bizonyos típusoknál ez pl. ezüst bevonatú nylon szálat jelent) segítségével kesztyűnk levétele nélkül is barátai maradhatunk iDolgainknak.

Mindenkinek ismerős az érzés, amikor a hidegben előveszi a zsebéből az iPhone-ját, majd a “slide to unlock” hatástalan simogatása közben ráeszmél, hogy kesztyűt visel, és hiába minden, ki kell tenni kezünket a marcona időjárási körülményeknek, ha bármilyen eredményt szeretnénk elérni, ahelyett, hogy csalódottan helyeznénk vissza telefonunkat a zsebünkbe? “Ennek vége!” Mondaná a teleshop-os hang.

Egyszóval nem késtünk még le semmiről, hiszen a tél még tart, emellett pedig kora tavasszal is hasznos lehet egy ilyen kellék, ami nem mellesleg kapható iDoki-nál.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!