Bedühödött majd ellopta rajongójának iPhone-ját a világsztár énekes

Helme 2012.02.27. 18:06 Apple, Egyéb, iPhone 1 db 205

Egy kis délutáni lazítós, színes hírrel szeretnénk nektek szolgálni: Chris Brown lekurvázta, majd ellopta az egyik rajongójának az iPhone-ját. Vélhetően sokan nem hallottak még itt az előadóról. Nos, ő egy 22 éves főként R&B és pop stílusban dolgozó rapper, előadó. Legtöbben onnan ismerhetik, hogy az egyik leghíresebb női énekesnek, Rihannának volt a barátja. Addig, amíg össze nem verte.

Chris Brownt a miami rendőrség vád alá helyezte, ugyanis egy kereset szerint kikapott egy lány kezéből egy Apple iPhone készüléket, majd elhajtott az autójával. Előtte azonban még elhordta mindennek a megszeppent fiatal nőt. Természetesen ebből világhírű sztori lett, rengeteg portál (köztük a legnagyobbak is) vette át a cikket a Slpas News-tól.

Több szemtanú szerint a rajongó lány mindössze egy képet akart készíteni Brown-ról, ugyanis az egyik szórakozóhely parkolójából hajtott ki a kocsijával. Az előadó észrevette a fiatal hölgy kezében az éppen vakuzó telefont, mire kiszállt az autóból és csupán ennyit mondott: “Hülyek k..va, ez nem fogod feltenni az internetre”. Ezután kicsavarta a kezéből az iPhone-t, majd szépen elhajtott. Vélhetően nem volt tudatánál, mivel próbaidős szabadlábra helyezést kapott még 2009-ben, így amennyiben bármilyen gondot okoz, megy a dutyiba négy évre. Megérdemelné. Nem is kicsit. Idióták mindig is léteztek, lapozzunk…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iMike - 2012.02.27. 21:51

    ” Legtöbben onnan ismerhetik, hogy az egyik leghíresebb női énekesnek, Rihannának volt a barátja. Addig, amíg össze nem verte.”
    -Erről volt egy kép,mint “Chris Brown’s greatest hits” és épp egy rajz ahogy Rihannát jobbhoroggal fejbeb.ssza XD azon szakadtam. :D

    “Vélhetően nem volt tudatánál, mivel próbaidős szabadlábra helyezést kapott még 2009-ben, ==így amennyiben bármilyen gondot okoz, megy a dutyiba négy évre. Megérdemelné. Nem is kicsit.==”

    Agree +1

Szólj hozzá Te is!