Mass Effect Infiltrator a láthatáron

KeleMan 2012.02.08. 15:47 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Játékok 0 db 460

Az Electronic Arts már egyszer kiadott egy felejthető appot, mely a Mass Effect univerzumában játszódott. A Galaxy egy felülnézetes lövöldözős játék, mely a képregényszerű grafikájával próbált hódítani. Nos, akkor nem jött be a számításuk. Most azonban fény derült arra, hogy a közelgő trilógia zárásaként a Mass Effect 3 – Galaxy at War PC-s és konzolos változata mellett a Bioware egy kifejezetten iOS eszközökre szánt játékot is fejleszt. Nem is akármilyet.

A Mass Effect Infiltrator egy TPS lesz, azaz egy third-person shooter, hasonlóképp, mint a Dead Space vagy a Shadowgun is. A szerencse pedig az, hogy a játékot az az Iron Monkey Studios fejleszti, aki anno a Dead Space sorozatért is felelt, ami valljuk be önmagában már bíztató is.

Időközben megérkeztek az első képek is a programból, mely alapján leszögezhetjük, hogy a grafikára nem lesz panasz. Ha sikerül átültetni a Mass Effect világát és a történet kialakítása is megfelelő lesz, úgy egy sikervárományossal van dolgunk. A fejlesztők állítása szerint az app tökéletesen fog illeszkedni a 3 Mass Effect játék világába. A történet szerint az Infiltrator részben egy a Cerberus hálózat bázisain lévő foglyokat kell majd kiszabadítani, de ennél többet egyelőre nem árultak el a készítők. Azt viszont igen, hogy aki megvásárolja az appot, az egy egyedi fegyvert fog kapni, melyet a Mass Effect 3-ban használhat fel.

A fejlesztők egyébként egy másik alkalmazást is készítenek az új Mass Effect 3 játékhoz kifejezetten az iPad készülékkel rendelkezők számára Mass Effect Datapad néven. Ezzel a programmal a PC-s és konzolos játékkal rendelkezők fognak tudni különböző tartalmakat elérni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!