Kedvezményekben részesülnek az Apple dolgozók

KeleMan 2012.01.30. 18:14 Apple, Egyéb, iPhone 1 db 315

Tim Cook az Apple vezérigazgatója a múlt heti hihetetlen eredmények bemutatását követően egy dolgozói fórumon jelentette be, hogy a kiemelt eredményekre való tekintettel minden Apple alkalmazott dolgozói kedvezményt vehet majd igénybe egyes Apple termékekre.

Az alkalmazottak 500 dolláros kedvezményt kapnak a Mac gépekre (kivétel a Mac Mini, ami 599$), de amennyiben iPad készüléket vásárolnak, úgy az is 250 dollárral olcsóbb lehet a számukra. Fontos megjegyezni, hogy az ajánlatot 3 évente egyszer lehet majd igénybe venni, valamint csak az a dolgozó élhet ezen lehetőséggel, aki már legalább 3 hónapja alkalmazotti viszonyban van.

Kitétel még, hogy a kedvezményt csak 2012 júniusától igényelhetik a dolgozók. Ez azért is fontos, mert tavasszal valószínű, hogy érkezik az iPad harmadik generációs változata, és mivel először a keresletet kell majd kielégíteni, várhatóan nyáron már nem lesz készlethiány. A fenti akció persze nem új keletű, hiszen a vállalat alkalmazottai eddig is 25%-os kedvezménnyel vásárolhattak, de tény, hogy most igazán jó dolog Apple alkalmazottnak lenni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Péter - 2012.01.30. 19:47

    Sziasztok! Nem tudja valaki megmondani, hogy kb mennyit kapnak egy Apple Store-ban az emberek havonta? (átlagban)

Szólj hozzá Te is!