Samsung vs. Apple

iDoki 2012.01.25. 21:57 Apple, Egyéb 5 hozzászólás 414

A napokban érdekes dologra bukkantunk egy beázott iPhone 4 javítása közben. Mindenki hallhatott már az Apple és Samsung pereskedésről, hogy ki mit “lopott” el egymástól. De a színfalak mögött nagy a barátság, mint azt a képen is láthatjátok.

Nekem ez egy kicsit olyan érzés, mintha a nem létező Audim motorfedelét felnyitva az alvázon egy KIA logó díszelegne.

Itt viszont egy már létező dologról van szó, egy olyan termékről, amelyből az elmúlt 3 hónapban több, mint 37 millió darabot adtak el. A Samsung és az Apple régóta perelik egymást, de jól látszik, hogy mégis egymástól függenek. A kérdés, hogy az Apple vajon elhagyja-e később a Samsung alkatrészeit…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

iPhone, iPad és Mac Guru, minden szervizes ősatyja - Magasan képzett és több éves tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunkkal vállaljuk Apple termékek teljeskörű javítását, kedvező díjakkal. (http://www.i-doki.com)

5 hozzászólás

 1. FrEaK - 2012.01.25. 22:24

  Ácsi! Az más, ha egy alaktrész vesz. Mert gondolom nem loptak milliós nagyságrendben SAMSUNG alkatrészeket. Viszont lenyúlni az ötleteket, az már gané dolog. Őskori apple gép hátterét lenyúlták gyári képként. Izgalmas munka lehet a kreatív osztályon. A designereket mi a faszért fizetik? a húgom is ki tud vágni painttel egy képet mert a samung ezt csinálta kb. Mindegy de ne keverjük össze a vásárlást (amiből a szarszungnak haszna van) a lopással…

 2. csongi - 2012.01.26. 14:52

  “Viszont lenyúlni az ötleteket, az már gané dolog” F1 mindig is erről szólt, és ezt a legjobban a tavalyi évben látszódott, valaki kitalál valamit, és, ha beválik, akkor másolják mint a veszett. Lehet etikátlan, de ebből áll manapság a világ. Facebook előtt is volt közösségi oldal, csak nem volt felkapott, tehát az sem a semmiből született.

  Ez csak vélemény, de pereskedés helyett inkább fejlesztgessenek tovább, és legyenek büszkék rá, hogy olyat alkottak amit a többi csak lemásolni tud.

 3. Xxx - 2012.01.26. 15:29

  Azért mert van egy tetves iphonod nem kéne 1-ből az apple pártját fogni…

 4. Ottó - 2012.01.27. 17:41

  Akkor meg nem kellene a Samsungosoknak meg a többi androidosnak ugy reagálni mint ahogy jópár ismerősöm tette miután megvettem az iPhone-om!
  „mit menőzöl azzal a szar almával….még a Bluetooth se megy rajta…” és még sorolhatnám!!

  Én nem szidom egyiket se! Mindenki azt vesz amire telik vagy amit szeretne! A páromnak pl Nokia C7-je van és mar vagy 5x ki akarta dobni az ablakon mert lefagyott meg újraindult és hab a tortán, hiába hivtam nem tudta felvenni mert a képernyő ugy gondolta nem fog működni!
  Erről ennyit!

  • Kriszta - 2012.01.28. 17:20

   Sosem fogom megérteni, miért fikázzák. Nekem is mondták már, h bezzeg a Samsung Galaxy… és még csak nem is mutogatom az Iphonom.
   A kettő között hezitáltam, végül ez nyert és nem bántam meg, sőt… Felőlem mondhat bárki bármit. :)

Szólj hozzá Te is!